Definitii

Acest site este intretinut si administrat de Creativ Elegance Impex SRL (inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/5820/2013, avand codul unic de identificare fiscala 31598630 si sediul social in Bucuresti), care va fi denumita in continuare Societate.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.redus365.ro, este denumita Client. Adresa web care este proprietatea Societatii (www.redus365.ro), va fi denumita generic site-ul www.redus365.ro

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.redus365.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Generalitati

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in bune conditii a site-ului.

Societatea SC Creativ Elegance Impex SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila, de aceea recomandam accesarea paginii "Termeni si conditii" pentru a putea citi intotdeauna ce mai recenta versiune a acestora.

Continutul site-ului si drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.redus365.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Problemele legate de drepturile de proprietate intelectuala se raporteaza la urmatoarea adresa de e-mail: contact@redus365.ro

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Creativ Elegance Impex SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile detaliate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: preluare si livrare comenzilor efectuate de catre dumneavoastra.

Societatea va folosi datele personale introduse de catre Client numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adresele de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa de e-mail a Clientului altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul explicit al Clientului.

Clientul nu este obligat sa furnizeze datele sale, insa acestea sunt necesare facturarii si livrarii. Refuzul Clientului de a furniza aceste date face imposibila onorarea comenzilor.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator, acesta fiind obligat sa respecte confidentialitatea informatiilor utilizatorului in conformitate cu legislatia in vigoare.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.redus365.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul www.redus365.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare), daca livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Observatie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Politica de Confidentialitate

Societatea se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de marfa.

Societate va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a a acestor date, modificata si completata, precum si de legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Societatea utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.redus365.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.redus365.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului www.redus365.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Litigii

Prin folosirea site-ului www.redus365.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori siadministratorii www.redus365.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.